Sportovní centrum

Sportcentrum olympionika Rudolfa Kraje nabízí všem zájemcům o aktivní odpočinek široké spektrum nejrůznějších sportovních aktivit, různé druhy sportu a aktivního pohybu.

NOVINKOU letošního roku je uspořádání sportovního turnaje přímo na míru Vaší firmě a Vašim zaměstnancům. NECHTE SI USPOŘÁDAT TURNAJ V MALÉM FOTBÁLKU NEBO VOLEJBALOVÝ, TENISOVÝ I BASKETBALOVÝ TURNAJ PŘÍMO V NAŠEM AREÁLU.

K dispozici pro uspořádání turnaje máme 2 tenisové kurty se speciálním povrchem CLASSIC CLAY a jedno multifunkční hřiště.
*
MULTIFUNKČNÍ TĚLOCVIČNA S BOXERSKÝM RINGEM - domov boxerské školy
*
FITNESS - posilovna se vším všudy
*
TENISOVÉ  KURTY - speciální povrch CLASSIC  CLAY (australská antuka)
*
MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ TRAVNATÁ PLOCHA - pro všechny druhy sportů
*
WELLNESS - nabízíme masáže, saunu nebo solárium
*
MULTIFUNKČNÍ HŘIŠTĚ S UMĚLÝM POVRCHEM - velké možnosti využití

MULTIFUNKČNÍ TĚLOCVIČNA S BOXERSKÝM RINGEM

Moderní prostory, ve kterých nechybí boxerské aparáty, soustava zrcadel - vybavená navíc ŠPIČKOVÝM  AUDIOSYSTÉMEM, které skutečně nepřeslechnete!!

Pod vedením trenéra Rudolfa Kraje zde našel domácí prostředí boxerský klub SK Boxing Mělník.

FITNESS

Sportovní vyžití nabízíme všem zájemcům v hotelovém fitness, které se nachází v dolním přízemí (suterénu).
Posilovací stroje jsou sestaveny tak, aby vyhovovaly jak začátečníkům, tak i pokročilým sporotvcům.

Provozní doba fitness:
Po – Ne: 8.00 – 22.00 hod.

Ceník fitness:
1 hod./osoba: 70,-Kč

TENISOVÉ KURTY

K dispozici jsou 2 venkovní tenisové kurty se speciálním povrchem CLASSIC CLAY. Jde o australský umělý tenisový povrch, který vypadá jako antuka a na kterém se hraje stejně dobře jako na antuce, jelikož míč se odráží jako na antukovém povrchu a umožňuje hráčům dokonalý skluz.
 

Hraje se na dokonale rovném povrchu, který tvoří výplň z jemného písku, červeného jako antuka. Velkou výhodou je, že tento povrch nešpiní a tudíž nezanechá absolutně žádné stopy na Vašem oděvu !!! Skvělé vlastnosti povrchu CLASSIC CLAY jsou navíc spojeny s velkou odolností proti opotřebení, s prodloužením sezóny od začátku jara do konce podzimu bez citlivosti na mráz a na změny teploty

Šatny se sprchami + sociální zařízení, hrací období duben - říjen, cena 200 Kč/hod.

SPORTOVIŠTĚ

Naše multifunkční hřiště nabízí ideální možnost pro uspořádání sportovní akce dle vašeho požadavku. Sportovní areál nabízí velmi široké možnosti využití, pokud budete mít zájem, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám poskytneme podrobnější informace a domluvíme podrobnosti. 

  • multifunkční hřiště s umělým povrchem
  • multifunkční travnáta plocha

CENÍK SPORTOVIŠŤ

aaa